VESTNES, MANDAL

6 atriumhus på Vestnes i Mandal kommer for salg

6 spennende atriumhus i moderne design kommer for salg. Boligene her vil ha 2 forskjellige planløsninger med følgende rominndeling: Åpen kjøkken/stueløsning, 3 soverom, bad/vaskerom og WC eller bad og vaskerom, gang, bod og carport/garasje. Alle boligene har alle funksjoner på ett plan.

Meld din interesse så blir du satt opp på interessentliste. Når prosjektet er klart for salgsstart vil du motta prospektet i posten eller på mail.

Sted

Vestnes

Boligtype

Enebolig i kjede

Kontakter

Anne Sofie K. Førde
Mobilnr. 994 794 17
ask@agderbygg.no

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Anne Sofie K. Førde
Mobilnr. 994 794 17
ask@agderbygg.no

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører