Valsvigveien 10, Kristiansand øst

1 flott eneboligtomt med solrik, vestvendt beliggenhet på Dvergsnes

Tomta ligger i et etablert område på Dvergsnes, nesten i enden av en blindvei. Området er solrikt og har skole, barnehage og matbutikk i nærområdet. Det er også kort vei til gode bussforbindelser. Sukkevann idrettsanlegg med flere kunstgressbaner, idrettshaller og flotte lys- og turløyper ligger kun en liten 5 min. biltur unna. Kristiansand Golfklubb har en 9-hulls bane som ligger i naturskjønne omgivelser ved Sukkevann i Randesund. Banen er å betrakte som en «skogsbane» hvor man kommer tett på naturen og hvor utfordringene er mange. Dvergsnes har også en flott kystlinje og ikke langt unna vil muligheten til å ta et forfriskende bad være mulig.

Vi har egen designer som tegner boliger for våre kunder. Se forslag til bolig i bildegalleriet.

EIENDOMMEN:

Eiendommen overdras uten økonomiske heftelser og selges med byggeklausul. Tomtene selges som råtomter og det vil tilkomme tillegg for grunnarbeid/tomteopparbeidelse, tilknytningsavgift, dokumentavgift, tinglysing, offentlige avgifter m.m. Valsvigveien er en privat vei.

Gjeldene reguleringsbestemmelser: Dvergsnes B10, plan nr. 1410, godkjent 21.09.16.

ADKOMST:

Fra E18 tar du i Ronakrysset av i første rundkjøring på Høvågveien, R401. I andre rundkjøring tas 2. avkjørsel. Kjør så rett fram og ta av første vei til høyre på Dvergsnesveien. Kjør ca. 3 km og ta 1. avkjørsel på første rundkjøring på Dvergsnesveien og kjør så ca. 140 m. Sving høyre inn på Valsvigveien og kjør ca. 110 m. Sving høyre og fortsett på Valsvigveien og kjør ca. 80 m. Sving så høyre igjen på Valsvigveien og kjør ca. 140 m. Tomta ligger så på høyre side.

Sted

Valsvigveien 10

Boligtype

Eneboligtomt

BRA

375 - 400 m2

Priser

Kr 2 050 000 - 2 250 000

Kontakter

Jørund Løland
Mobilnr. 91129905
jl@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Valsvigveien 10 400 m2 Eneboligtomt 2.250.000,-
Valsvigveien 12 375 m2 Eneboligtomt Solgt

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Jørund Løland
Mobilnr. 91129905
jl@agderbygg.no

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører