Nye Vestnes, Mandal

På Nye Vestnes i Mandal er det for salg eneboliger, rekkehus og leiligheter.

Området «Nye Vestnes» ligger bare noen få sykkeltråkk vest for Mandal sentrum. Området ble tidligere brukt av Båtservice Verft AS til produksjon av båter pluss kontor- og administrasjonslokaler.

Det er nå vedtatt ny reguleringsplan for området med formålene som fordeler seg som følger: Boligbebyggelse, småbåtanlegg, uteoppholdsareal, lekeplasser, parkeringsplasser, grøntareal m.m.

Du våkner med solen som stiger i øst og kan nyte den dagen og kvelden lang på de store takterrassene eller du kan spasere noen få skritt ned til båten for da å «putre» noen minutter rundt «odden» til strendene i Furulunden for kanskje å ta et kveldsbad.

Nye Vestnes ligger i spaser-/sykkel-avstand til alle fasiliteter og rekreasjonsområder i Mandal, slik som Furulunden med 3 km med strender.

Barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole ligger kun et «steinkast» unna.

Idrettsparken i Mandal er nabo til Nye Vestnes hvor både barn og voksne kan boltre seg med eller uten ball.

Hiv deg på sykkelen til golfbanen på Skjebstad som du når på ca. 4 minutter.

Link til prosjektet hjemmeside finner du her

Sted

Nye Vestnes, Mandal

Boligtype

Enebolig, Enebolig i kjede, Selveierleiligheter

BRA

81 m2

Priser

Kr 2 750 000

Kontakter

Erik Johan Mathisen
M:91141182
ejm@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Hangargata 35 81 m2 Enebolig, Enebolig i kjede, Selveierleiligheter 2.750.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Erik Johan Mathisen
M:91141182
ejm@agderbygg.no

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører