Håmoen 1-11 Kristiansand nord

Husbankfinansiert rekkehus der egen garasje og bod skiller boligene ifra hverandre.

Agderbygg har oppført 6 eneboliger i kjede der egen garasje og bod skiller boligene ifra hverandre. Boligene går over 2 etg. og er planlagt med stue, kjøkken og soverom i 2.etg. 1.etg. domineres av 2 flotte soverom, stor bod, stort bad/vaskerom, hall og gjestetoalett.

Boligen
Boligene leveres med eikeparkett i alle rom unntatt bad. Slette malte gipsvegger i lyse og delikate farger. På bad legges fliser på gulv med oppkant samt våtromsplater fra Fibo-Trespo på veggene. Kjøkken og garderobe leveres fra Sigdal Kjøkken.

  • Sted
  • Håmoen 1-11, Kristiansand nord
  • Boligtype
  • Enebolig i kjede
  • BRA
  • 122 m2
Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Håmoen 1 122 m2 Enebolig i kjede Solgt
Håmoen 3 122 m2 Enebolig i kjede Solgt
Håmoen 5 122 m2 Enebolig i kjede Solgt
Håmoen 7 122 m2 Enebolig i kjede Solgt
Håmoen 9 122 m2 Enebolig i kjede Solgt
Håmoen 11 122 m2 Enebolig i kjede Solgt
Last ned
Prisliste
Prospekt

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Finansiering

Håmoen 1-11 kan du oppnå en månedlig lånekostnad i Husbanken. Fast rente med binding i 3 år er pr. januar 2017 1,480 %. Agderbygg vil være ansvarlig for å søke om husbankfinansiering for våre kunder. EKSEMPEL PÅ HUSBANKFINANSIERING: Månedlig netto lånekostnad år 1-3: kr 2.350,-* • 80% lån av kr 3.145.000,- • 5 års avdragsfrihet med binding i 3 år • Fast rente 1,480 % og rentefradrag pr. januar 2017.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

Tilbake til liste

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.